Phone today arnhem logo

Op zoek naar een apple reparatie Arnhem

Als u op zoek bent naar apple reparatie Arnhem, ga dan naar Phone Today. Dit is een reparatiebedrijf die u altijd kan helpen als u schade heeft aan uw toestel. Neem gerust contact op of kom gewoon even langs in onze winkel.

apple reparatie Arnhem

Toestellen

Wij kunnen veel toestellen repareren. De meeste mensen komen wel langs met hun smartphone, maar het is ook mogelijk om langs te komen met uw iPad of Tablet of Macbook. Daar hebben wij namelijk onze speciale medewerkers voor. Als uw macbook helemaal kapot is en steeds een zwart scherm aangeeft dan kan het vaak wel wat langer duren dan een half uur omdat het probleem dan namelijk echt in de computer zit. Normaal als er een barst in een scherm zit dan is het na een half uur wel weer gerepareerd. Laat daarom eerst uw verhaal weten wat er kapot is en dan kunnen wij kijken wat we kunnen doen. Wij zien u graag langskomen in onze winkel.

Interesse?

Heeft u nou een kapot toestel en wilt u deze laten repareren? Kom dan langs in onze winkel voor een reparatie. Kom gewoon even langs en drink een kopje koffie terwijl wij uw telefoon repareren.

Berichten gemaakt 24

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven